اطلاعیه مهم : راه اندازی سیستم خدمات الکترونیکی شهرسازی

قابل توجه همشهریان گرامی:
مراحل ثبت درخواست های اینترنتی اعم از کلیه درخواست های شهرسازی، نوسازی کسب و پیشه و اطلاع از روند پرونده های در جریان در شهرداری از طریق اینترنت و سایت شهرداری ازنا امکانپذیر می باشد.

بدین صورت که تمامی درخواستهایی که مودیان تا به حال با مراجعه حضوری به واحد شهرسازی ارائه می دادند، از این پس با مراجعه به سایت شهرداری ازنا به نشانی www.shahrdari-azna. ir , و انتخاب گزینه خدمات الکترونیکی وارد سامانه الکترونیکی شهرسازی شده و با وارد نمودن کد پرونده و شماره موبایل خود یک کد رهگیری برای آنها ارسال شده و پس از دریافت کد رهگیری خود می توانند وارد کارتابل مربوط به پرونده خود شده و تمامی درخواست ها اعم از پروانه، عدم خلاف، استعلام، پایان کار و … را ثبت نمایندو یا چنانچه پرونده ای در واحد شهرسازی در جریان داشته باشند از روند و مراحل آن اعم از پرداخت عوارضات نوسازی و میزان بدهی، انواع کمیسیون ها، اخطارها، رای کمیسیون ها و عوارضات کسب خود مطلع شوند.

نکته مهم اینکه: مودیان گرامی باید یکبار به واحد شهرسازی مراجعه و شماره پرونده خود را دریافت نمایند، بعد از دریافت شماره پرونده می توانند وارد سایت شوند.

از صبر و شکیبایی شما سپاسگزاریم.(روابط عمومی)

مراحل انجام بصورت ذیل می باشد:

گام اول

گام دوم

گام سوم

نظرات برای این پست بسته شده است.