رونمایی از سامانه جامع و هوشمند تاکسیرانی ازنا

image_۲۰۱۸_۰۵_۱۳-۱۲_۱۲_۳۹_۹۵۱_mD2

طی مراسمی در سالن اجتماعات شهرداری ازنا با حضور مسئولین استانی و شهرستانی از سامانه جامع هوشمند اتوماسیون تاکسیرانی سازمان حمل و نقل همگانی شهرداری ازنا رونمایی شد.
این جلسه با حضور مسئول فناوری و اطلاعات استانداری لرستان، اعضای محترم شورای اسلامی شهر، فرماندهی محترم پلیس راه الیگودرز و ازنا، شهردار، مدیر عامل سازمان حمل و نقل همگانی و مسئولین دفاتر پیشخوان و جمعی از رانندگان تاکسی سطح شهر برگزار گردید.
به گفته مدیر عامل سازمان حمل و نقل همگانی شهر ازنا جناب آقای مرادی از قابلیتهای استفاده از این سیستم جامع سهولت و تسریع در انجام مراحل اداری می باشد که از جمله فعالیت های این سیستم اتوماسیون می توان از اخذ مرخصی ساعتی و روزانه، واریز وجه عوارض خودرو، نقل و انتقال، اخذ پروانه تاکسیرانی و غیره توسط رانندگان تاکسی بصورت شبانه روز نام برد.

Untitled

ادرس اینترنتی اتوماسین جامع تاکسیرانی

اتو تاکسی

نظرات برای این پست بسته شده است.