√ فراخوان فرهنگی انتخاب صفت تفضیلی برای شهر ازنـا

فراخوان-300x250

فراخوان فرهنگی
انتخاب صفت تفضیلی برای شهر ازنـا
انتخاب اسامی و واژه ها برای معرفی شهرها و اماکن عمومی از نظر علمی و نظری دارای اهمیت و تاثیر بالایی می باشد،گاهی با یک واژه یا عبارت مناسب می توان هویت و پیشینه اجتماعی یک شهر را به گونه ای به مخاطب منتقل نمود که سبب ارتقای حس تعلق خاطر در میان شهروندان و جلب توجه بیشتر مردمان سایر شهرها گردد.
امروزه شهرهای مختلف جهان با استفاده از این ابزار با القابی نظیر: پایتخت دلها، پایتخت طبیعت،عروس خاورمیانه،سرزمین زیتون، شهر آفتاب و… برای معرفی بهتر خود در حال رقابت هستند.
در همین راستا واحد فرهنگی ، اجتماعی شهرداری ازنا جهت بستر سازی برای اقدامات بعدی در نظردارد صفت تفضیلی شهر ازنا را با استفاده ازدانش و تجربیات اساتید،دانشگاهیان، فرهنگیان، نویسندگان،شعرا و عموم همشهریان محترم در هرکجای ایران و جهان که باشند انتخاب نماید.
علاقمندان می توانند القاب انتخابی خود را با ذکر وجه تسمیه به همراه مشخصات فردی و شماره تماس به یکی از طرق زیر ارسال نمایند:
آدرس پستی: استان لرستان – شهرستان ازنا، ساختمان اداری شهرداری واحد روابط عمومی
آدرس اینترنتی: www.shahrdari-azna.ir
پیامک 30002239
تلفن تماس : 43430001-066
مهلت ارسال آثار: 15 تیرماه سال جاری
بدیهی است آثار برتر پس از انتخاب هیات داوران در آیین رونمایی مورد تقدیر ویژه قرار خواهند گرفت.
“روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر ازنا”

نظرات برای این پست بسته شده است.